duminică, 19 septembrie 2010

Vreau sa fiu....

 Un adevărat credincios este o ciudăţenie. El are o dragoste supremă pentru Cineva pe care niciodată nu l-a văzut; îi vorbeşte cu familiaritate, zi de zi, Unuia pe care nu-l poate vedea; el se aşteaptă să meargă în ceruri pe baza meritelor Altcuiva; se goleşte singur de sine pentru a fi umplut de Altcineva; recunoaşte că a greşit pentru a putea fi socotit drept; se coboară pentru a fi ridicat; este cel mai puternic atunci când este cel mai slab; este cel mai bogat când este cel mai sărac, cel mai fericit când îi merge cel mai rău. El moare pentru a putea trăi; pierde pentru a putea câştiga; dăruieşte altora pentru a păstra pentru el. Vede nevăzutul; aude neauzitul şi cunoaşte necunoscutul.
                                                                                                                 A.W.Tozer

Nu stiu ce isi doresc altii de ziua lor de nastere dar eu,  de ziua mea imi doresc... sa fiu un adevarat credincios ... nu numai astazi... ci pe parcursul intregii vieti. Mai mult decat atat... iti doresc tie, cel care citesti acum aceste randuri sa fii un adevarat crestin, o adevarata lumina acolo unde Dumnezeu te-a asezat, in tine sa se vada dragostea, rabdarea si pacea lui Dumnezeu cu toti oamenii de pe pamant.
Ma rog pentru mine in special... si pentru tine ca Dumnezeu sa se indure de noi si sa ne dea putere si intelepciune pentru a merge drept pe Calea Lui pentru ca intr-o buna zi sa auzim cuvintele: Bine, rob bun si credincios. AMIN !!!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu