Învață cum e coborâșul, așa vei prețui urcușul; gustă, vezi, cum e amarul, așa vei prețui dulcele. Toma Coca

miercuri, 17 februarie 2010

Conflict Cosmic 1/4

Conflictul Cosmic - Originea Răului.
Fiecare dintre noi am auzit şi văzut tot felul de lucruri referitoare la războie. În acest film, în prima parte este vorba desre un război, dar un război care nu s-a petrecut pe pământ şi înaine ca această lume să existe. Acest război celest s-a petrecut în Rai acolo unde toti îngerii făceau doar Voia Lui Dumnezeu şi Îl slăveau în fiecare clipă.
Şi iată că Dumnezeu a creeat un înger mai deosebit, un înger care serveşte ca lider al ajutoarelor Celui Prea Înalt. Numele lui era Lucifer. La un moment dat Lucifer a uitat de Puterea Lui Dumnezeu şi a uitat ceea ce trebuia şi avea de făcut. El a început să se încreadă în el, în puterile lui personale şi uitând aşa cum facem si noi ,ceea ce este mai important să Îl slăvim şi să Îi Mulţumim tot timpul. Lucifer creadea că poate să devină la fel ca Dumnezeu, şă îşi ridice Scaunul de Domnie ca a Celui Prea Înalt (Isaia 12:12:14).
Lucifer dorea din ce în ce mai mult să devină ca Dumnezeu ca Putere dar nu ca şi gândire, ci doar să ajungă stăpân peste îngerii care îl vor asculta. Lucifer a început să umble printre îngerii cei sfinţi şi sa le împărtăşească ganduri precum că Dumneze nu le oferă posibilitatea de a alege, de a fi liberi şi fericiţi, aşa cum astăzi Dumnezeu ne oferă această posibilitate. Aceşti îngeri nu auziseră niciodata despre miniciună, nu ştiau ce e bine şi ce e rău, deaceea unii dintre cei sfinţi, credeau acele minciuni aşa de bine spuse încât să nu îţi dai seama, aşa cum şi astăzi Lucifer vine şi ne îndeamnă la lucruri care nu plac Celui Prea Înalt. Tu ce ai ales? Pe cine ai ales să crezi? Este bună alegerea ta?
Aceasta este prima parte din cele patru pe care doresc să le postez pe blogul meu. Dumnezeu să vă Lumineze mintea să luaţi o decizie bună în privinţa aceasta şi să rămâneţi neclintiţi până la moarte.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu