duminică, 21 martie 2010

Tineret

Dupa cum ati vazut eu personal v-am invitat sa veniti la intrunirea de tineret care a avut loc la Biserica Baptista "Betel" Glimboca. Acum dupa acest eveniment maret in comuna noastra, doresc sa va impartasesc cateva ganduri si cateva idei despre ce s-a petrecut in aceasta zi speciala pentru Biserica si pentru tinerii din Glimboca.
Aceasta intrunire a inceput cu cantari de lauda aduse de catre "formatia" sau grupul de tineri de la Glimboca lui Dumnezeu ca apoi Fratele Pastor Nicu Strentan de la Targu-Mures sa vesteasca evanghelia prin indemnurile Duhului Sfant legate de tema intrunirii si anume: Mens sana in corpore sano. A fost o zi binecuvantata de Dumnezeu si s-a vazut prezenta Lui in mijlocul nostru, deaceea Ii multumim pentru ca toate au mers asa cum a fost stabilit. Dupa mesajul adus de Pastorul Nicu Strentan tinerii au luat o pauza de masa, tinand cont ca Dumnezeu a facut ca vremea sa fie superba pentru ca toti tinerii sa se bucure de asta din plin. Au servit masa afara in aer liber acolo unde au si putut sa se cunoasca mai bine si unde si-au impartit mesaje si indemnuri pentru a fi exemple pe oriunde merg in aceasta lume. Dupa o scurta pauza de masa servita afara tinerii s-au reintors in Biserica unde Fratele Pavalut a tinut un discurs despre misiunea in care el s-a oferit sa mearga, si anume in Kenya. El a prezentat si un scurt filmulet despre aceasta misiune in care a aratat tuturor tinerilor unde el este pregatit sa plece in vara acestui an. Un gest frumos din partea tuturor a fost ca atunci cand Fratele Liviu i-a indemnat pe toti sa ii ajute pe cei care sunt in Kenya si au nevoie de ajutor prin partea financiara, Dumnezeu le-a deschis inima si ne-au ajutat sa strangem o parte din banii pe care Pavalut incearca sa ii adune pentru KENYA. Apoi fiecare biserica invitata la acest eveniment a iesit in fata cu un salut, un indemn adresat celorlati si cu o cantare spre Slava Lui. In incheiere Pastorul Bisericii Fratele Semenic a tinut sa le multumeasca tuturor celor prezenti si in speranta ca in curand v-a mai fi o intrunire i-a invitat intr-un numar tot asa de mare. Eu tin sa multumesc tuturor celor care au contribuit material, financiar sau prin rugaciune la aceasta intrunire si eu cred ca Dumnezeu le va rasplati pentru fiecare lucru facut.

Daca doriti sa vedeti si partea video a acestei intruniri va rugam sa intrati pe siteul Bisericii sau pe Facebook  AICI0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Urmărește prin E-mail