luni, 10 mai 2010

Zi naţională de rugăciune şi post

Românilor de pretutindeni
Ultimele statistici plasează România pe primul loc în lume în ceea ce priveşte numărul de avorturi săvârşite. Conform Scripturii avortul este crima şi acest fapt aduce asupra României o vina naţionala uriaşă în faţa lui Dumnezeu, Dătătorul vieţii. Considerăm că aceasta a deschis diavolului o usa larga de actiune si este cauza majora pentru decaderea morala a natiunii noastre.
Dumnezeu ne-a vorbit sa lansam pe data de 16 Mai 2010 chemarea crestinilor din Romania la o zi de pocainta, plans, post si rugaciune de iertare pentru natiunea romana. Avem promisiunea lui Dumnezeu in 2 Cronici 7:14 ca: ,, Daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga , si va cauta Fata Mea, si se va abate de la caile lui rele, – il voi asculta din ceruri, ii voi ierta pacatul si-i voi tamadui tara.
Va chemam de asemni sa va rugati impreuna cu noi pentru femeile care au fost inselate sa comita acest pacat, sa poata gasi iertarea, pacea si linistea la Singurul care o poate da, Domnul nostru Isus Cristos.

Va rugam sa trimiteti acest mesaj la toti din lista voastra si de asemeni sa-l transmiteti si verbal. Am dori ca acest mesaj sa ajunga in bisericile voastre ca toti cei ce asteapta trezirea spirituala a Romaniei sa se uneasca cu noi in acest strigat catre Dumnezeu.

Cu multa dragoste
Biserica Baptista Betania
Hidiselu de Jos, judetul Bihor
Pastor: Dan Noane




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu