duminică, 13 iunie 2010

Ascultati cu atentie

        Vreau sa va spun o intamplare foarte interesanta si cred eu, adevarata, dar putem trage un exemplu foarte bun.

       O societate de marina cauta un radiotelegrafist. Candidatii asteptau sa fie chemati la o discutie cu seful de personal. Intre timp discutau linistiti. Deodata, un tanar care nu participase la discutii, se ridica si se napusti in biroul sefului de personal. Dupa putin timp iesi din birou cu un zambet fericit pe buze: fusese angazat ca radiotelegrafist. Ceilalti candidati au fost nevoiti sa se retraga, dar au reprosat: "Noi am fost inaintea lui aici. De ce nu am fost chemati si noi?" - "Domnii mei" le-a spus seful de personal, "in incaperea in care v-ati aflat, a fost trimis un mesaj morse; mesajul era urmatorul: primul care va primi vestea aceasta, poate intra imediat la mine in birou. Va fi acceptat. Aveam nevoie de cineva, care este mereu la dispozitie."
        Un exemplu foarte bun pe care ar trebui sa il intiparim foarte bine in mintile noastre este ca ASTAZI DUMNEZEU NE CHEAMA LA EL. Nu ne trimite coduri sau cuvinte pe care nu le intelegem, ci in fiecare zi ne cheama prin cuvantul Sau. Nu credeti ca este asa? In Evrei 4:7 gasiti foarte clar faptul ca DUMNEZEU ne cheama sa fim Copii Lui. Acceptam noi asta? Daca nu o vei face acum poate mai tarziu nu o sa mai ai sansa aceasta, si va trebui sa suporti consecintele iadului. NU VA IMPIETRITI INIMILE !!!!

El te cheama azi, accepta-L in inima ta, si El te va binecuvanta.



3 comentarii:

  1. Desi nu am putut ASCULTA cu atentie, am profitat de ce ai scris tu mai sus si am CITIT cu atentie si mai mult chiar, am admirat istorioara si am tras concluzia : trebuie sa fim la dispozitia Lui Dumnezeu in orice clipa, adiva treji si veghetori in orice moment ... dar oare reusim sa fim ?
    Oricum, cine reuseste, reuseste pana la capat si primeste totul, adica si slujba si rasplata pentru slujba !

    RăspundețiȘtergere
  2. Fiindca eu chem...si nimeni nu ia seama (Prov. 1.24) Pentru ce n-a raspuns nimeni cand am strigat? (Isaia 50.2). Eu Ii multumesc Lui Dumnezeu ca am raspuns chemarii Lui, insa acum cer putere si intelepciune de la El. Este foarte greu insa ma gandesc cat de frumos o sa fie cand o sa fim rasplatiti pentru ceea ce am luptat !

    RăspundețiȘtergere
  3. Multi alearga la jocurile de obste, dar numai unul castiga premiul ! si reusita asta nu vine ca la jocurile de noroc, ci in urma multor eforturi si sacrificii ...

    RăspundețiȘtergere