Învață cum e coborâșul, așa vei prețui urcușul; gustă, vezi, cum e amarul, așa vei prețui dulcele. Toma Coca

miercuri, 16 iunie 2010

Cine sunt eu?

        Incearca sa iti pui tu aceasta intrebare: Cine sunt eu?
        Eu mi-am pus aceasta intrebare, si mi-am dat seama ca eu, fara Dumnezeu sunt nimic !.  Dar a mai intervenit o intrebare, si anume: Ce sunt eu? Fara Dumnezeu sunt nimic ! Si sunt multe asemenea intrebari la care raspunsul este acelasi: Fara Dumnezeu sunt/suntem nimic ! Asa e? Cu siguranta daca nu avem pe Cineva care sa se ingrijeasca de toate lucrurile asa cum o face El, chiar suntem nimic. Realizezi asta? Eu sincer da, de multe ori stau si ma intreb si imi pun multe intrebari, dar toate raspunsurile duc catre Dumnezeu. 
         Este asa de minunat cand stii ca ai o asemenea sustinere cum este cea a Lui Dumnezeu. Este extraordinar cand stii ca esti protejat de catre cineva MARE. E linistitor atunci cand ai un asemenea Tata. Fara El noi suntem nimic, chiar nimic, insa atunci cand l-ai acceptat in inima ta ca Domn si Mantuitor, automat devii un Copil al Lui si acum vei fi protejat, sustinut, iubit si acceptat asa cum esti tu in momentul acesta si poate mai rau. Devii un om foarte puternic, la toate capitolele, cand iti pui toata increderea  in EL. 
Doar EL te poate ajuta !!!




Un comentariu:

  1. "Dacă cea mai mare nevoie a noastră ar fi fost informaţia, Dumnezeu ne-ar fi trimis un pedagog.Dacă ar fi fost tehnologia,Dumnezeu ne-ar fi trimis un om de ştiinţă.Dacă ar fi fost banii,Dumnezeu ne-ar fi trimis un economist.Dar, pentru că cea mai mare nevoie este iertarea,Dumnezeu ne-a trimis un Mântuitor"
    Aşa este fără Dumnezeu nu suntem şi nu putem fi nimic.
    Rugaminte:intra pe acest blog şi aş dori o părere.Mulţumesc.
    http://oamenigandurisisfaturi.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere