joi, 3 iunie 2010

Liviu Olah

 Mi-a placut foarte mult cand am aflat prima data despre acest om, acest pastor care, cred eu, a avut o credinta extraordinar de mare in ceea ce priveste puterea rugaciunii. Ar trebui sa luam exemplu si ar trebui sa ne incredem mai mult in puterea rugaciunii. Rugaciunea care este spusa cu credinta, cu tarie si cu ardoare in suflet poate schimba si poate rezolva lucrurile pe care noi le credem imposibile. 
Rugati-va neincetat si rugati-va cu credinta si eu cred ca orice lucru poate fi rezolvat daca suntem smeriti si cerem Lui Dumnezeu calauzire !

 Eu o sa ma rog pentru toti studentii care in aceasta perioada au inceput examenele si pentru studentii care nu au auzit ca este cineva care ii poate ajuta si in perioada aceasta de sesiune. Dumnezeu te poate ajuta in orice lucru, increde-te in El si el te va binecuvanta.




5 comentarii:

  1. asa e .. increde-te in Dumnezeu si increde-te in tine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Rugaciunea poate schimba inimi, popoare. Trebuie sa fie facuta cu credinta, daca vrem sa vedem raspunsuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este, cu siguranta vom birui daca avem credinta !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place stilul asta de credinta si de propovaduire ; ori suntem crestini de-adevaratelea, ori nu suntem nimic ! nu ne jucam de-a pocainta si de-a mantuirea cu Dumnezeu !
    (te rog sa-mi spui Ionica daca pot sa copiez si eu pe forumul meu inregistrarea cu Liviu Olah. Domnul Isus sa te binecuvanteze ! Amin)

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este, multi se joaca ... si nu isi dau seama de adevarata slujire pe care o merita Dumnezeul nostru. Sper sa ne lumineze El pe toti in legatura cu aceasta.
    Sigur ca da, cu cea mai mare placere, si eu l-am preluat de pe youtube.

    RăspundețiȘtergere