Învață cum e coborâșul, așa vei prețui urcușul; gustă, vezi, cum e amarul, așa vei prețui dulcele. Toma Coca

vineri, 18 iunie 2010

Relatie personala cu Dumnezeu

                In aceasta seara vreau sa vorbim putin despre "Relatia mea cu Dumnezeu"
          Care este relatia ta cu Dumnezeu?
        Este una buna?
    Ai o relatie constanta?
  Relatia ta este puternica?
Crezi ca este multumit Dumnezeu de relatia ta care o ai cu El?
 
       Vreau sa iti pui aceste intrebari si sa dai si raspunsul la ele. Nu trebui publicate raspunsurile dar trebuie sa te gandesti serios la raspunsurile tale. Fii sincer cu tine insuti. Nu trebuie sa spui la nimeni, ci spune-ti tie insus cum sunt raspunsurile tale.
      Daca doresti sa fii ajutat, sprijinit si ocrotit de Dumnezeu in lumea aceasta, atunci TU trebuie sa ai o relatie buna cu EL. Trebuie sa ai o relatie buna cu TATAL, o relatie BUNA cu Dumnezeu care te-a creat si ti-a dat viata! Daca nu ai o relatie cu Dumnezeu te indemn ACUM sa incepi o adevarata relatie cu El si El iti va vorbi prin Cuvantul Sau BIBLIA! Incepe sa citesti din Biblie si vei vedea cum Dumnezeu iti vorbeste si vrea sa ai o relatie cu El, o relatie personala, o relatie in care sa poti sa iti spui toate necazurile, grijile si tot ce te apasa pe lumea aceasta si eu te asigur ca vei primi raspuns la toate lucrurile, dar toate la timpul lor.
       Eu sper sa incepi o relatie serioasa cu Dumnezeu pentru ca doar asa poti fi salvat, doar asa poti fi sigur ca El te va recunoaste cand vei sta in Fata Lui !!!! GANDESTE-TE BINE !!!!




   

2 comentarii:

  1. E importanta relatia personala Cu Dumnezeu!
    Problema insa sta la noi!Dorim aceasta relatie?Sau ne e bine asa cum suntem?
    Decizia trebuie luata, asa cum spune-ai pentru, si cu Dumnezeu!
    Dumnezeu sa ne ocroteasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e... sper sa realizeze toti cat de importanta e "relatia cu Dumnezeu" si cu siguranta El se va ingriji de tot ce avem noi nevoie ! Slava Numelui Sau !!!

    RăspundețiȘtergere