duminică, 19 septembrie 2010

Vreau sa fiu....

 Un adevărat credincios este o ciudăţenie. El are o dragoste supremă pentru Cineva pe care niciodată nu l-a văzut; îi vorbeşte cu familiaritate, zi de zi, Unuia pe care nu-l poate vedea; el se aşteaptă să meargă în ceruri pe baza meritelor Altcuiva; se goleşte singur de sine pentru a fi umplut de Altcineva; recunoaşte că a greşit pentru a putea fi socotit drept; se coboară pentru a fi ridicat; este cel mai puternic atunci când este cel mai slab; este cel mai bogat când este cel mai sărac, cel mai fericit când îi merge cel mai rău. El moare pentru a putea trăi; pierde pentru a putea câştiga; dăruieşte altora pentru a păstra pentru el. Vede nevăzutul; aude neauzitul şi cunoaşte necunoscutul.
                                                                                                                 A.W.Tozer

Nu stiu ce isi doresc altii de ziua lor de nastere dar eu,  de ziua mea imi doresc... sa fiu un adevarat credincios ... nu numai astazi... ci pe parcursul intregii vieti. Mai mult decat atat... iti doresc tie, cel care citesti acum aceste randuri sa fii un adevarat crestin, o adevarata lumina acolo unde Dumnezeu te-a asezat, in tine sa se vada dragostea, rabdarea si pacea lui Dumnezeu cu toti oamenii de pe pamant.
Ma rog pentru mine in special... si pentru tine ca Dumnezeu sa se indure de noi si sa ne dea putere si intelepciune pentru a merge drept pe Calea Lui pentru ca intr-o buna zi sa auzim cuvintele: Bine, rob bun si credincios. AMIN !!!
Un comentariu:

 1. Felicitari pentru blog!Romania va intoarce Europa la credinta!
  As dori sa ne lasati un link al blogului dumneavoastra pe urmatoarele bloguri:
  http://minunicrestine.blogspot.com/
  un blog in care gasiti minuni si dovezi ale unor incredibile minuni ,multe dintre ele
  petrecute in Romani : aratari ale lui Dumnezeu si multe alte minuni
  http://duhovnicii.blogspot.com/
  un blog in care gasiti antologia marilor duhovnicilor din Romania : Arsenie Boca, Arsenie
  Papacioc, Iustin Parvu , Sofia Boghiu , Teofil Paraian etc.
  Doamne ajuta!
  Credinţa este pasărea care cântă când zorii nu au apărut încă.
  Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere

Urmărește prin E-mail