Învață cum e coborâșul, așa vei prețui urcușul; gustă, vezi, cum e amarul, așa vei prețui dulcele. Toma Coca

miercuri, 24 noiembrie 2010

Sistemul revolutionar CISS

Ce inseamna CISS (Continuous Ink Supply System)?
CISS = Sistem de alimentare continuă cu cerneală.

Eu doresc să vă prezint câteva dintre avantajele sistemului CISS, insă cu siguranţă vă puteţi da seama de calitatea acestui sistem doar achiziţionând o imprimantă cu CISS sau puteţi verifica dacă imprimanta dumneavoastră este compatibilă cu noul sistem CISS.





Un avantaj al acestui sistem CISS este că poţi vedea câtă cerneală ţi-a mai rămas dupa printarea unor poze sau documente, referate sau lucrări de licenţă pentru că tuburile din care este alimentat cartuşul se află în exteriorul imprimantei.
Un al doilea avantaj pe care eu îl consider foarte important în ceea ce priveşte "viaţa" cartuşului şi anume că sistemul CISS nu  "moare" niciodată, adică nu se usucă şi nu se întareşte cerneala înăuntrul cartuşului.
Un alt avantaj al sistemului CISS îl reprezintă cantitatea "enormă" de acumulare a cernelei (100 ml), însă poţi alege să ai 4, 6 sau 8 rezervoare separate. În comparaţie cu cartusele normale din imprimantele simple in care nu poţi sa bagi mai mult de 5-10 ml...  sistemul CISS  este unul revoluţionar cu care poţi imprima o mulţime de poze, documente, carţi sau diferite lucrări pentru liceu sau facultate.

Decât să cumperi o imprimantă "ieftină" la prima vedere... dar foarte scumpă după ce îţi dai seama cât de mult costă cartusul negru si cel color pentru a le inlocui, mai bine gândeşte-te la ceva de viitor care să te ajute în rezolvarea printării de lungă durată a diferitelor documente sau poze. Alege imprimanta cu CISS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu