Învață cum e coborâșul, așa vei prețui urcușul; gustă, vezi, cum e amarul, așa vei prețui dulcele. Toma Coca

duminică, 12 decembrie 2010

Ami si Crista - Iesle sfanta, tron divin

Ii multumim Domnului Isus pentru ca a coborat din Slava, a coborat din Cer acolo unde totul este perfect... a coborat pe Pamant unde a suferit, a fost dispretuit si omorat pentru ca fiecare din noi... care credem in El si in jertfa Lui sa fim salvati de la moarte, de la moartea cea vesnica. Este asa de minunat cand stii ca ai pe Cineva care te poate salva de aceasta pedeapsa groaznica. Recunoaste-L azi ca Domn si Stapanitor in viata ta si ai sa vezi ca totul se va transforma ... dintr-o moarte vesnica la care erai foarte aproape.... la VIATA VESNICA ... o viata care nu se sfarseste ... acolo unde totul este Perfect ! GBU





Te-ai coborat in ieslea cea saraca
Isuse Prunc Divin
Iar corul ingerilor canta
Pace lumii vestind
Ref: O iesle sfanta, tron divin
O lume-Ti canta nencetat
C-ai incalzit in noaptea sfanta
Pe Fiul Celui Prea Inalt
Un cor maret, de mii si mii de ingeri
Vestesc venirea Ta
Pastorii duc a lor vestire
Marind puterea Ta
Noi te chemam sa vii in casa noastra
In seara de Craciun
Asculta Tu colinda noastra
Ti-o inchinam acum

3 comentarii:

  1. Da, Ii multumim Domnului pentru binecuvantarile si dragostea Sa nemeritate de noi. Ce har maret am primit si ce mare bogatie - Viata Vesnica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ma doare cand vad uneori oameni care isi bat joc de El si de moartea Lui, cand El s-a coborat din cer, a renuntat la stralucire, si a facut atatea sacrifcii pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sincer nu ii inteleg... nu inteleg de ce sa isi bata joc de El cand... nu Le-a facut nimic, mai mult ne-a ajutat, ne ajuta si ne va ajuta in continuare, cu toate ca noi suntem cum suntem. El sa aibe mila de fiecare dintre noi.

    RăspundețiȘtergere