Învață cum e coborâșul, așa vei prețui urcușul; gustă, vezi, cum e amarul, așa vei prețui dulcele. Toma Coca

vineri, 4 februarie 2011

Cum sa-ti cumperi imprimanta ?

          In primul rand, atunci cand vrei sa iti cumperi o imprimanta te uiti la bugetul pe care il ai la dispozitie. Cu siguranta unii dintre noi dispunem de un buget mai mare, iar altii de un buget mai mic care ar dori sa cumpere "un lucru bun". Desigur, lucrurile scumpe sunt bune (dar nu intotdeauna), insa si cu un buget mai redus poti avea aproximativ aceleasi rezultate. Nu te grabi sa cumperi o imprimanta multifunctionala ieftina pe care o vezi expusa pe raft. De aceea iti recomand sa te documentezi inainte de a cumpara o imprimanta, este o alegere importanta, zic eu. Daca o sa iti cumperi imprimanta multifunctionala de pe raft la un pret super redus o sa iti dai seama mai tarziu de ceea ce o sa iti spun in continuare.
         In al doilea rand dupa ce ai achizitionat o imprimanta inkjet sau laser si o folosesti un timp, scoti un proiect sau o poza color iti vei da seama ca lucrurile s-au cam complicat. Led-urile palpaind de la nivelul de cerneala din cartus iti vor da mari batai de cap si te vor enerva la culme atunci cand cartusul va fi gol. O sa mergi din nou la magazin si o sa intrebi cat costa un set de cartus (alb-negru si color) pentru imprimanta ta si atunci vor aparea regretele privind achizitionarea acelei imprimante. Ai aflat pretul.... e foarte mare, stiu, am patit-o si eu.
         De aceea eu iti recomand sa te gandesti bine inainte de a "arunca" banii pe o imprimanta foarte ieftina. De asemenea cred in tehnologia noua ce a aparut pe piata si anume imprimantele cu CISS. Incearca, si cu siguranta nu vei regreta de alegerea facuta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu