sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Cuvintele unui misionar...


      Am inceput anul acesta ascultand la un moment de rugaciune pe un prieten spunand o experienta traita in misiune, din viata lui Hudson Taylor. Mi’a ramas in minte si nu cred ca exagerez daca am sa scriu ca zilnic ma gandesc la aceste cuvinte a lui Hudson Taylor si la credinta acestui om a lui Dumnezeu. Doresc sa aduc incurajare pentru voi care cititi aceste cuvinte si in acelasi timp sa pun in cuvinte putin din trairile din ultima  perioada.
        La un moment dat in lucrarea pe care o face acest om al lui Dumnezeu, se confrunta cu o situatie in care mancarea a inceput sa se imputineze si sa nu mai aiba fonduri pentru a cumpara alta mancare. Ei bine, zilele au inceput sa treaca, mancarea tot mai putina pina cand au ajuns la ultimul sac de orez. Cei care lucrau la bucatarie foarte curiosi l’au intrebat pe Hudson Taylor ce’o sa se intample. Raspunsul dat de el, imi sta in minte de cand l’am auzit, nefiind un raspuns specific „crestinilor de duminica” sau un motto des folosit inainte, ci cuvinte simple: „Daca am ajuns la ultimul sac, inseamna ca mai este foarte putin pina cand Dumnezeu va lucra.” Asa ca nu ezitati sa mergeti inainte chiar daca va aflati la „ultimul sac de orez”, continuati sa credeti si astepti sa’L vedeti pe Dumnezeu la lucru, facand lucruri  mari.
Din nou vreau sa va multumesc pentru rugaciunile voastre si pentru implicarea voastra in misiunea aceasta personala, multumesc pentru multe cuvinte de incurajare si pentru suportul vostru moral si spiritual, si la unii dintre voi pentru sprijinul material.
        Momentan sunt la 50% din bugetul propus, si zilele astea ma stradui sa caut un bilet de avion sau bilete de avion cat mai ieftine si tot felul de legaturi. Am in minte orase gen Madrid,  Barcelona, Budapesta, Londra, Paris....Timisoara, Cluj, de unde sa zbor, low cost, de toate pentru totiJ. E interesanta toata chestia asta, imi pune credinta la incercare si cu fiecare zi care trece vad ca pierd un bilet de avion sau gasesc altul, sau se mai adauga cativa euro...nu prea se scad din pacate:D J Dar cred ca o sa imi gasesc ceea ce am nevoie si astazi se inrevede o calatorie pe care nu mi’am propus’o la inceput, dar care pare foarte interesanta si dincolo de mine, dincolo de ceea ce planuiesc eu. Cand o sa cunosc mai multe o sa va anuntJ
       Cuba a picat, datorita vizei, timpul prea scurt de a ajunge in Mexic si de a’mi procura viza, asa ca am pus aceasta de’o parte si ma voi concentra doar pe lucrarea specifica din Mexic. Voi lucra acolo impreuna cu prietenii de la Youth With A Mission, Tineri Pentru Misiune, Aram Garcia si Mario Escobar, cu Darius Ernst si Jamie Martin, misonari in Zona Quintana Roo, si poate o calatorie catre centrul Mexicului, cu alti misionari pe care acum nu’i cunosc personal dar s’ar putea atunci sa o fac.
       Oficial intru in ultimele trei saptamani inainte de plecare, fara bilet de avion sau asigurare medicala sau bagaj facut...dar cum spuneam la inceput, deschid „ultimul sac de orez”....El va lucra, El lucreaza.
     Pentru cei care doriti ca, pe langa rugaciunile voastre sa va implicati si material in aceasta misiune, aveti mai jos datele necesare:

Banca TRANSILVANIA,
Numele meu complet este RADU ILISEI LIVIU,
Cod Lei: RO59 BTRL 0210 1201 J071 97XX



Fiti binecuvantati                                                                                                                                            Liviu Radu

2 comentarii:

  1. M-a atins si m-a pus pe ganduri ceea ce ai scris mai sus. Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te ocroteasca in toate drumurile tale. Cum as putea lua legatura cu tine? Ar fi posibil acest lucru?

    RăspundețiȘtergere
  2. da sigur ca da, zilele urmatoare o sa postez adresa de mail prin care poti lua legatura cu el. Scz de intarziere!!!

    RăspundețiȘtergere