luni, 22 februarie 2010

Speranta şi prietenii - Dumnezeu e tăria mea

Este o melodie minunată aşa cum vedeţi şi pe youtube are foare multe vizualizări deoarece este cu adevărat o melodie super. E cântată de Grupul Speranţa şi prietenii şi au reusit să realizeze ceva foarte frumos. Cred ca fiecare din noi am experimentat lucrul: Fără Dumnezeu nu se poate. La fiecare lucru foarte greu pe care l-am realizat cu uşurinţă spunem, "m-a ajutat Dumnezeu să fac şi asta." Fiecare din noi credem că Dumnezeu există şi se îngrijeşte de noi în fiecare zi, în fiecare clipă este lângă noi. Dumnezeu este peste tot, este prezent oriunde, poate fi prezent şi aici şi în America în acelaşi timp, aşa de mare e Dumnezeul nostru. Aşa cum spune şi melodia de foarte multe ori Dumnezeu e tăria mea, El ne întăreşte, El ne dă probleme dar el ne dă şi rezolvare la ele.
Chiar şi în cele mai mici până la cele mai grele probleme Dumnezeu e tăria noastră, El ne dă biruinţă şi are milă de noi şi ne Iubeşte atât de mult încât a dat pe Singurul Său Fiu, pe Domnul Isus pe cruce pentru mine şi pentru tine, deaceea merită mari eforturi din partea noastră. Noi îi oferim ceva în schimbul acestui mare dar ? Oare crezi că îi poţi mulţumi cumva? Urmează calea Lui şi vei vedea că Dumnezeu te iubeşte şi pe tine. !!!!

Când în zare se iveşte solul celui necurat
Dumnezeu e Tăria mea
Când armatele de duhuri cerul au întunecat
Dumnezeu e Tăria mea
Când tot iadul stă-n picioare pregătit pentru război
Când simt că sufletul se zbate prins în cursa grea
Mă aplec în rugăciune s-aştept ajutorul slavei
Dumnezeu e Tăria mea

Refren:
// Dumnezeu e Tăria mea
Adăpost pentru sufletul meu
Ajutor cand povara e grea
Dumnezeu e Tăria mea // bis x2

Dumnezeu are puterea ca în cer şi pe Pământ
Dumnezeu e Tăria mea
Tot ce-n lume se întâmplă este scris şi în Cuvânt
Dumnezeu e Tăria mea
Încercarea când e mare şi se pare ca mă-ngroapă
Întunerecul de-i gros şi nu mai pot vedea
Plec şi fruntea şi genunchii dar înalt spre ceruri duhul
Dumnezeu e Scăparea mea

Refren:
// Dumnezeu e Tăria mea
Adăpost pentru sufletul meu
Ajutor când povara e grea
Dumnezeu e Tăria mea // bis x5
// Dumnezeu e Tăria mea // bïs x2

Un comentariu:

  1. As avea rugamintea sa va exprimati parerea in articolul CINE POATE SĂ FIE BINECUVÂNTAT ÎN BISERICA SI CINE NU ? http://privesteinsus.wordpress.com/2010/02/23/despre-binecuvantarea-copiilor-mici/Daca considerati ca e necesar sa scrieti un articol pe blog-ul personal, puteti folosi si varianta aceasta, si sa lasati un comentariu cu link-ul.Va multumesc & fiti binecuvantat de Domnul !!!

    RăspundețiȘtergere

Urmărește prin E-mail