Învață cum e coborâșul, așa vei prețui urcușul; gustă, vezi, cum e amarul, așa vei prețui dulcele. Toma Coca

vineri, 4 iunie 2010

Alin Garlea - Romania ai nevoie de Dumnezeu

      Intr-adevar Romania are nevoie de Dumnezeu. EU va spun sincer ca Romania nu este in criza economica, ci este intr-o criza extraordinar de mare de credinta in Dumnezeu. Oameni buni, Romania are nevoie de Dumnezeu. Daca noi nu venim acum in aceste momente grele inaintea Lui Dumnezeu cu problemele grave care sunt in tara noastra, in nici un caz nu vom putea reusi. Nimeni la televizor nu mai vorbeste despre Dumnezeu, ci despre criza si toate celelalte, dar despre Cel care ne-a Creat, Cel care ne sustine si Cel care ne poate ajuta, NIMENI nu vorbeste, nimeni nu crede ca Dumnezeu poate face ceva. EU CRED CA DUMNEZEU POATE FACE CEVA IN ACEASTA PRIVINTA. 
     Doamne, te rog ai mila de Romania, ai mila de conducatorii ei si de toti aceia care ti-au uitat puterea, si autoritatea pe care o meriti inaintea tuturor lucrurilor. Te rog frumos, TREZESTE ROMANIA, conducatorii si TOTI locuitorii ei caci doar asa putem trece peste toate greutatile. Slavit sa fie numele TAU, in numele Domnului Isus m-am rugat, AMIN!



Atata lacrimi si durere
Atata lipsa de mangaiere
Vad la orice pas in tara mea
Atatea familii destramate
Atatia copii fara mama si tata
Stau si ma gandesc de ce asa
Si ma doare, ma doare inima (inima)
Cand ma gandesc, cand ma gandesc la tara mea

Romania, ai nevoie de Dumnezeu
Romania, ai nevoie de Fiul Sau, Romania
Acum e timpul sa te trezesti
Sa te intorci cu adevarat la Dumnezeu


Atata freamat si incordare
Atata lipsa de alinare
Vad acum in tara mea
Atata ura si minciuna
Pacatul se inalta ajuns la culme
Ma intreb de ce asa
Si ma doare, ma doare inima (inima)
Cand ma gandesc, cand ma gandesc
La tara mea

Romania, ai nevoie de Dumnezeu
Romania, ai nevoie de Fiul Sau,Romania
Acum e timpul sa te trezesti
Sa te intorci cu adevarat la Dumnezeu




4 comentarii:

  1. Multumesc Ionut pentru link, am copiat si eu cantecul lui Alin Garlea, e foarte reusit si spune multe ... numai ca nu gaseste inimi deschise si asta e pacat !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi pare rau ca in 89-90 au murit o gramada de tineri nevinovati, din pacate mor si astazi dar de traiul rau la care s-a ajuns. Multumesc ca urmariti blogul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Marturisesc ca ma simt vinovata de moartea cuplului Ceusescu. Desi eram de curand la credinta, nu-mi amintesc daca stiam la vremea aceea ca nu trebuie sa ne facem dreptate singuri, ca domniile si stapanirile unei tari vin de la Dumnezeu si nu trebuie sa le dispretuim, cu atat mai mult ca noi i-am dat la moarte, ba chiar eu m-am bucurat asa de mult de prinderea lor, incat am spus : "daca as fi fost acolo as fi tras si eu focuri de arma in ceausestii !"
    In adunarile crestine cantam inca : "Nu-i Iuda singur vinovat ..." si recunoastem ca si eu si tu L-am dat pe Domnul la moarte, dar am putea oare recunoaste ca suntem vinovati toti de moartea lui Ceausescu ?
    Dupa revolutie erau lucrari prin biserici ca vom regreta ce s-a facut cu Ceausescu, dar eu una nu credeam ... iata ca azi regret mai mult ca oricand, din cauza ca am inteles versetele biblice care spun ca "toate domniile si stapanirile unei tari vin de la Dumnezeu" si noi trebuie sa fim supusi. Nu numai ca nu am fost supusi pana la capat, dar l-am dat si la moarte.
    Daca ma insel in ceea ce am afirmat mai sus, atunci va intreb de ce nu ne merge mai bine in Romania ? Iar daca trebuie sa ne para rau ca l-am dat la moarte, atunci sa ne deschida Dumnezeu ochii, sa ne dea lacrimi de cainta, sa ne recunoastem pacatul si sa imploram bunatatea Lui Dumnezeu peste tara noastra si peste copiii nostri care sufera nevinovati ! ...
    Domnul sa ne lumineze pe toti, ca se roaga multi pentru trezirea Romaniei si asta este un pas in trezire : cainta si marturisirea TUTUROR pacatelor (si darea lui Ceausescu la moarte ramane un pacat pentru romani inaintea Lui Dumnezeu). Numai El poate sterge acest pacat si poate ierta romanii ! sunteti gata romani sa recunoasteti pacatele inaintea Domnului ?????

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am cuvinte sa descriu cantecul:romania ai nevoie de Dumnezeu de alin garlea.Domnul sa-l binecuvanteze pe acset om e nemaipomenit

    RăspundețiȘtergere